Kim Kluts, coach & inspirator

Ik ben Kim Kluts, sinds 2014 werkzaam als gecertificeerd coach.

Al jaren ben ik bevoorrecht om met mensen prachtige wandelingen te maken en bijzondere gesprekken te hebben.

Mijn cliënten komen voornamelijk uit de regio Veenendaal, Woudenberg, Soest, Amersfoort en Utrecht. Ik werk vanuit Renswoude waar ik mijn praktijk aan huis heb, maar wandel het liefst in de duinen van Soest. Af en toe wandel ik in het kasteelbos van Renswoude.

In mijn verleden heb ik o.a. in een leidinggevende positie binnen de modebranche gewerkt en daarnaast ook verkoop en klantvriendelijkheids trainingen gegeven. Daar ben ik er achter gekomen dat ik enorm gedreven ben en goed ben om het beste uit mensen te halen.

Na mijn coachingsopleiding en het bezoeken van vele seminars is het is mijn drijfveer geworden om mensen een stapje verder te helpen. Ik ben een coach die inspirerend, motiverend en confronterend is. Gewerkt wordt op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect. Verder ben ik oplossingsgericht.

Samen jouw juiste pad vinden is het doel. Laten we samen dat pad bewandelen. Ik geloof dat je meer kan dan je doet en dat je gelukkiger kan zijn dan je denkt.

Kort CV

  • Geboren in Wageningen (1980) en opgegroeid in de regio Zeist
  • Vrije School te Zeist
  • Gewerkt in een kantooromgeving
  • Moeder van twee kinderen
  • Daarna 14 jaar ervaring als leidinggevende in een dynamische en commerciële omgeving waarin ik veel medewerkers heb opgeleid
  • Opleiding tot gecertificeerd coach aan ICM
  • Verdiepingscursussen en seminars
  • Student psychologie
Wat heb ik veel aan jou gehad in deze korte periode, de eerste keer dat ik jou sprak was ik nog een onzeker en ongelukkig iemand. Ondertussen drie afspraken verder ben ik zelfverzekerd en min of meer weer gelukkig, ondanks alles wat ik heb meegemaakt. Ik heb geleerd dat ik weer van de kleine dingen kan genieten en dat ik weer een leuke en lieve vader kan zijn voor mijn twee lieve kinderen. Lieve Kim hartelijk bedankt voor alles.

W. Referentie van een cliënt