Werkwijze

We starten natuurlijk met een intake/ klik gesprek. Hierin kunnen we samen ontdekken of we met elkaar willen en kunnen gaan werken. Dit is een kort gesprekje van ongeveer een half uur tot drie kwartier. Daarin bespreken we de doelen, werkwijze en bepalende factoren.

Naar aanleiding van ons gesprek doe ik een voorstel met een inschatting van het aantal contactmomenten dat we zullen hebben. Daarna zal ik een coachtraject maken en kunnen we aan de slag.

Tijdens onze sessies gaan we aan de slag met doelen die jij wilt bereiken. Het kan zijn dat we (als ik dat nodig vind) uitstapjes maken.

Walking & Talking

Mijn praktijk is gevestigd in Renswoude maar ik maak ook graag een wandeling door de duinen van Soest. Soms vinden gesprekken plaats in mijn praktijk en soms kan het ook prettig zijn om een heerlijke wandeling te maken door de prachtige bossen en duinen waar je de rust en ruimte voelt.

Tijdens zo’n wandeling gebeurt er vaak meer dan zittend in een stoel naast elkaar. De natuur doet iets met je mind en soms is het ook fijn om elkaar niet aan te hoeven kijken en gewoon je verhaal te doen, we hebben dan een gezamenlijk perspectief. Het is een prachtige wandeling van ongeveer anderhalf uur in een rustig tempo.

Walking & Talking: vaak zeer inspirerend!