Kim Kluts, coach & inspirator

Omdat ik veel interesse heb in mens en gedrag heb ik in 2014 een opleiding gedaan voor gecertificeerd coach. Al jaren heb ik het voorrecht om met mensen prachtige wandelingen te maken en bijzondere gesprekken te voeren.

Mijn cliënten komen voornamelijk uit de regio Veenendaal, Woudenberg, Soest, Amersfoort en Utrecht. Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis in Renswoude, maar wandel het liefst in het kasteelbos om de hoek. Zo is walking & talking geboren en mag ik mij ook wandelcoach noemen. Naast coaching geef ik ook workshops.

Mijn werkwijze is gebaseerd op positiviteit. We kijken vooral vooruit naar de gewenste situatie.

In 2018 heb ik de opleiding tot werkgelukdeskundige mogen afronden en ben ik een tijd werkzaam geweest bij ICM opleidingen en trainingen die bekend staat als een great place to work! De combinatie van coach/trainer en werkgelukdeskundige is geweldig, ik mag continu bezig zijn met mensen verder helpen, een dankbare taak.

Ik ben getrouwd met Johan en samen zijn wij de ouders van twee kinderen en ben vaak in mijn moestuin te vinden!

Kort CV

  • Geboren in Wageningen (1980) en opgegroeid in de regio Zeist
  • Vrije School te Zeist
  • 15 jaar ervaring als leidinggevende in een dynamische en commerciële omgeving waarin ik veel medewerkers heb opgeleid
  • NOBCO/EMCC EQA Practitioner en door St!R erkende opleiding tot Professioneel Coach
  • Studie werkgelukdeskundige (CHO)
  • Diverse werkgelukprojecten
  • Verdiepingscursussen en seminars
  • Werkzaam geweest bij ICM opleidingen & trainingen (great place to work)
Wat heb ik veel aan jou gehad in deze korte periode, de eerste keer dat ik jou sprak was ik nog een onzeker en ongelukkig iemand. Ondertussen drie afspraken verder ben ik zelfverzekerd en min of meer weer gelukkig, ondanks alles wat ik heb meegemaakt. Ik heb geleerd dat ik weer van de kleine dingen kan genieten en dat ik weer een leuke en lieve vader kan zijn voor mijn twee lieve kinderen. Lieve Kim hartelijk bedankt voor alles.

W.

Referentie van een cliënt